+  FITXATGES  

Lavezzi podria ser l’escollit

Per Blanquinegres · 11 Desembre, 2014

L’actual situació del ‘Pocho’ al quadre parisenc, podria espentar al València intentar la incorporació de l’extrem argentí.

Com ja hem comentat durant este matí, la secretaria tècnica del VCF, formada per Ayala i Rufete han estat d’espionatge per França, concretament espiant al PSG. La informació la va traure a la llum en la nit d’ahir els companys de Esports97.7 Nit. Només faltava per saber quin era en concret l’objectiu dels valencianistes, entre tot l’elenc de grans noms que reuneix el Paris Saint Germain. Esta vesprada a Tribuna Deportiva de Radio Esport s’ha filat més fi i el nom que pareix el VCF estudia des de els últims dos partits es el de Ezequiel ‘el Pocho’ Lavezzi.

Actualment, Lavezzi no es troba gens còmode a Paris. La relació amb els seus actuals companys de vestidor és totalment bona, el problema radica en la seua relació amb el seu cap, el tècnic francès, Laurent Blanc. A l’últim partit de la Ligue1, precisament, partit que Ayala va seguir en directe, Lavezzi va abandonar el terreny de joc contrariat per ser substituït per Blanc. Tot que a l’argentí li resten 2 anys de contracte amb el conjunt propietat del Xeic Nasser Al-Khelaïfi, a més a més, amic personal de Peter Lim, estaria disposat a fer les maletes a este pròxim mercat d’hivern, en busca de minuts i protagonisme, els minuts que li falten a hores d’ara en el PSG.

Una possible incorporació de Lavezzi al vestidor blanquinegre, ajudaria en moltes facetes de l’atac, però sobre tot, a suplir la baixa de Feghouli que a partir del mes de Gener es marxarà cap a Guinea per disputar la Copa d’Àfrica i que en el millors dels casos per al VCF, l’algerià podria passar prop de 3 setmanes al continent africà, sense comptar amb les fases finals.