+  FITXATGES  

Lavezzi cada volta més prop del València CF

Per Blanquinegres · 14 Gener, 2015

El conjunt de Mestalla té estudiada la forma per poder incorporar a l’argentí en els pròxims dies aprofitat el mercat d’hivern.

A desembre ja es va destapar l’interès del València CF per el extrem argentí del PSG, Ezequiel Lavezzi. La secretaria tècnica blanquinegra va estar espiant el jugador a dos partits, in situ. Des d’aleshores el VCF no ha parat en lluitar per poder incorporar al jugador amb motiu del mercat de fitxatges, actualment obert, i és un dels millors colocats per reforçar al VCF.

Per poder fer efectiva esta incorporació l’entitat de Mestalla, secretaria tècnica i equip financer, ja tindrien clara la fórmula per poder botar la soga que estrangula als club europeus, el Fair Play Financer. La cessió fins a final de temporada pareix ser la via més factible. Faltaria saber si dins de l’operació entre l’entitat valencianista i la parisenca, a l’acabar la cessió, l’opció de compra per el jugador és de compliment obligatòria o no per part del Club de Mestalla.

Si dins de la transacció apareix algú altre problema, és a dir, que el València no arriba a un acord amb el Paris Saint Germain per aconseguir al jugador al mes de gener, des d’el València ja s’estudia la forma de traure al jugador al mes de juny. Recordem que el jugador no guarda bona relació amb el seu entrenador, Laurent Blanc i que la voluntat de la seua família, com a preferència, és viure a Espanya.

Per últim, i el més importat, per poder entrar primer hi ha que deixar eixir, i a la porta d’eixida valencianista, a banda de Carles Gil que ja ha abandonat la nau blanquinegra, trobem noms com el de Robert pràcticament tancada la seua cessió a l’Elx o el de Filipe Augusto, que podria abandonar l’entitat de Mestalla i així deixar lliure una plaça d’extracomunitari. Curiosament els casos de Zuculini i Joao Pereira, habituals fora de les citacions de 18 homes, no precupen el més mínim, i no seria res estrany que acabaren la temporada formant part del vestidor valencianista.