La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’aventura dels valencianistes que disputaran l’Eurocopa
,

L’aventura dels valencianistes que disputaran l’Eurocopa

COMPARTIR

728-90

Tot i que la temporada del València no ha sigut positiva, el conjunt blanquinegre compta amb 4 jugadors a esta Eurocopa, que haurien sigut 5 de no ser pel positiu en Covid de Jasper Cillessen. Cheryshev amb Rússia, Daniel Wass amb Dinamarca, Guedes amb Portugal i Gayà amb Espanya són els nostres representants.

Cheryshev vs Wass

La fase de grups ens deixarà el primer enfrontament entre valencianistes, però no és segur que els dos s’ajunten al terreny de joc. Mentres que a Dinamarca Wass és un fixe al centre del camp, Cheryshev ja no és ixe jugador determinant que meravellà al Mundial de 2018. Les dos seleccions lluitaran per ser teòricament segones, ja que Bèlgica és la favorita. El grup el completa Finlàndia.

Guedes, al grup de la mort

La majoria dels ulls aniran directes al grup F de l’Eurocopa. La Portugal de Gonçalo Guedes lluitarà per les dues primeres posicions davant Alemanya i França, que és la favorita del torneig. Els analistes col.loquen a Alemanya un escaló per darrere, però són igualment una selecció temible. El grup el completa Hongria, que tot i que jugarà a casa patirà la fam de victòria de les altres tres seleccions.

Gayà, obligatori passar

L’últim valencianista a l’Eurocopa és José Luis Gayà. Amb el dubte de si serà ell el titular o Jordi Alba, la selecció espanyola té passar de fase de grups com una obligació. Els rivals seran la Polònia de Lewandowski, Suècia i Eslovàquia. Un sorteig favorable que obliga la selecció a passar com a primera de grup.

D’esta manera, hui comença el campeonat que dictamina qui és la millor selecció d’Europa. L’Espanya de Gayà i la Portugal de Guedes tenen possibilitats, mentres que Rússia i Dinamarca tractaran de fer un bon paper i arribar el més lluny possible. Els danesos ja sorprengueren l’últim Mundial i intentaran repetir-ho.