Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lato viatja a Mallorca en les pròximes hores per a tancar el seu contracte

Per Alex Alfaro · 25 Juny, 2023

El València va prendre la decisió fa ja mesos que no anava a apostar per Toni Lato. A pesar que els dos entrenadors (Gattuso i Baraja) demanaren fer un esforç econòmic perquè Lato es quedara a la seua casa, el València no s’ha mogut d’aquella vergonyosa oferta que li van presentar al de la Pobla de Vallbona convidant-li a deixar Mestalla a 30 de Juny.

Així i tot, Lato ha volgut deixar passar les seues vacances i esperar una cridada del València que li fera canviar d’opinió. Eixa cridada no s’ha produït i a 5 dies que finalitze el seu contracte, Lato posa rumb a Mallorca per a signar el seu nou contracte.

Tal com ha avançat el diari Superdeporte i ha pogut confirmar Blanquinegres de primera mà, en les pròximes hores Toni Lato es desplaçarà a territori Balear per a formalitzar la seua relació contractual. A més, firma per a quatre temporades amb una bona situació econòmica per al lateral esquerre.

En les pròximes hores també té pensat acomiadar-se del valencianisme a través d’un comunicat en les seues xarxes socials. Laot ha sigut una peça fonamental en la temporada de la permanència que ha permés al València donar descans en posicions com el mig del camp i tancant l’any amb 24 partits disputats i més de 1150 minuts (sumant totes les competicions), malgrat tindre per davant a Jose Luís Gayà.