La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lato sobre la seua renovació: “Fins al dia de hui no sé res”
,

Lato sobre la seua renovació: “Fins al dia de hui no sé res”

COMPARTIR

-->

El lateral esquerre del València, Toni Lato, va ser protagonista ahir després de marcar un golàs que avançava al conjunt blanquinegre a Mestalla. Lato parlà després de la victòria davant el Getafe sobre el rendiment de l’equip i també de la seua situació personal. Estes han sigut les seues declaracions més rellevants:

El seu gol

Hui li havia dit a quasi tots els meus amics que vingueren. Ha sigut un partit important per a mi. Ha sigut un any difícil amb les lesions. El gol he vist que podia retallar i he pensat l’intentaré.

Lato i la filla del míster

Li agraïsc les paraules al míster (riures)…però jo tinc la meua parella.

El seu partit a Mestalla

Des de xicotet somies amb nits com esta. Eixir a Mestalla amb el braçalet, que la gent t’ovacione, escoltar l’himne. És increïble.

Relació amb Gattuso

El cos tècnic m’ha tractat espectacular. L’any passat va ser un any complicat. Jo ho done tot quan entrene i jugue. Entrenant a vegades he de gestionar-me millor i ells des del primer moment m’han ajudat. Estic content per poder rendir.

Fer el València gran

Crec que és important un partit com el de hui per a guanyar confiança. Des de pretemporada estem treballant bé, ens pot faltar experiència però hi ha unió i una idea. Si seguim esforçant-nos podem aconseguir fer el València gran.

Pense que a vegades cal generar un ambient millor. En partits com este estant tots junts…és important.

Renovació

Respecte a la meua situació contractual no sé molt més. Ací no puc entrar. Este tema el porten els meus representants. Fins al dia de hui no sé res. Jo tracte de fer-ho tan bé com siga possible el temps que estiga ací.

Ofertes al mercat

Els futbolistes a vegades han de mirar pel seu bé. Hi havia coses interessants per a mi, el club també té la seua opinió. És un tema que porten els meus agents.