Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lato menja amb Bryan Gil: així estan les opcions del fitxatge del jugador del Tottenham

Per Blanquinegres · 10 Desembre, 2022

Bryan Gil va estar molt prop de vindre al València al llarg de tot el mercat de fitxatges. El jugador tenia moltes ganes d’aterrar a Manises i es trobava a l’espera que el Tottenham fitxara un substitut.

Finalment, no va ser possible i el club va fitxar a Kluivert en les últimes hores de l’1 de setembre. Conte en tot moment va donar l’ “ok” a la seua eixida, mentre que Paratici (director esportiu del Tottenham) volia que es retrasara tot el possible eixa eixida.

El València podria tornar a demanar la cessió de Bryan Gil al Tottenham en este mercat d’hivern. El futbolista andalús va estar encantat en la seua primera etapa i considera que el seu joc podria millorar molt amb l’estil de Gennaro Gattuso. No obstant, com va informar el periodista Salva Gomis en Tribuna Deportiva, fins a la setmana passada el València encara no s’havia posat en contacte amb l’entorn de Bryan Gil per a avançar la possibilitat que el futbolista poguera vindre en el mercat d’hivern.

Una de les posicions que vol reforçar el València en este mercat és la de banda. El club de la capital del Túria només té tres futbolistes en eixa demarcació. Per este motiu, Corona està sondejant el mercat per a veure quines són les millors opcions possibles a nivell econòmic i esportiu.

Durant el dia de hui s’han vist les cares Toni Lato i Bryan Gil a Londres. Sens dubte són dos jugadors amb una gran amistat i bon record de la segona meitat de la temporada passada on van coincidir al València. Lato ha viatjat fins a Anglaterra aprofitant el descans que tenien els futbolistes del primer equip durant este cap de setmana i ha compartit taula al costat de Bryan Gil. A més, la trobada ha sigut en el famós restaurant especialitzat en cuina turca “Nusr- Et Steakhouse London”. A més, també han publicat una foto a través de les xarxes socials molt prop del London eye.