+  FITXATGES  

L’Atlètic s’avança al VCF en la lluita per Kranevitter i Mammana

Per Blanquinegres · 02 Juny, 2015

Des de fa uns mesos la secretaria tècnica del VCF a sud Amèrica encapçalada per Roberto Fabian Ayala ve seguint 3 noms del Club milionari d’Argentina, CA River Plate, com Matías Kranevitter, Emmanuel Mammana i Sebastian Driussi. Sobretot el primer, el migcampista, Kranevitter ja va sonar per un possible interès blanquinegre recollit ací a Blanquinegres.com fa uns mesos.

El nexe d’unió de Rufete al continent americà ha treballat per conèixer de primera mà les possibilitats de dur cap a la Capital del Túria estes 3 perles de present i futur del futbol argentí. Kranevitter, de 22 anys, és el jugador que més agrada i que la seua incorporació perfectament podria ser per a la pròxima temporada. Completaria la medul·lar en la faceta més defensiva del camp, també com bon argentí, el bon tracte de pilota va dins del seu ADN. Un punt a favor de Matías, és la seua condició de comunitari. Mammana, estrela emergent a la defensa dels Milionaris, té 19 anys i ja sap el que és vestir l’absoluta albiceleste, cosa que convida a pensar en l’enorme potencial d’este jove defensa que també podria actuar al carril dret, tot i això este nom no seria tan prioritari per al VCF a l’hora de realitzar la incorporació. Per últim, Sebastian Driussi, de 19 anys, i desconegut per al continent europeu, també ha sigut seguit en directe per ‘El Ratón’ Ayala. Driussi és l’última perla sorgida d’Ezeiza i que Gallardo, tècnic de River, va fer jugar als dos últims ‘Superclàssics’ del futbol mundial (River-Boca) per a la mitja punta.

L’interès principal per Kranevitter i Mammana no només és exclusiu dels de Mestalla. L’Atlètic de Madrid, hauria començat a parlar amb el Club argentí fent us de la seua bona relació i de la força que el Cholo Simeone pot exercir, donada la seua vinculació amb el Club bonaerense, per tal de avançar-se en les negociacions. Com s’ha publicat tant a mitjans argentins com espanyols, el director esportiu, Enzo Francescoli, ja s’hauria reunit tant a Buenos Aires com a Madrid per traçar les eixides dels encara jugadors de River.

En definitiva, de ser així, el VCF perdria una gran oportunitat per poder incorporar estos noms al VCF. Kranevitter i Mammana, dos perles de l’actual futbol argentí que a més a més, estan avalades pel treball de seguiment realitzat per Ayala.