Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

L’Atlètic de Madrid es llança per Gayà

Per Blanquinegres · 06 Juny, 2023

Comença un mercat de fitxatges mogut al València C.F on s’esperen prop de 8-9 moviments. Però com cada any al València, perquè arriben jugadors primer han d’eixir.

Segons ha informat Onda Cero València, Simeone té com a prioritat reforçar el lateral esquerre i s’han llançat a tractar d’aconseguir el fitxatge de Jose Luís Gayà. Ara mateix es troben valorant les possibilitats del fitxatge.

Gayà va deixar la porta oberta a una venda

El capità del València CF, José Luis Gayà va concedir el passat 22 de març una entrevista a ‘El Partidazo de Cope’ des de la concentració de la selecció espanyola a la ciutat del futbol de Las Rozas.

Situació del club

Un s’acostuma a eixa situació, amb eixa situació no és fàcil jugar, però en els últims dos partits la gent s’ha oblidat d’això en el camp i ens ha ajudat. Nosaltres els hem de donar i la clau serà que equip i afició estiguem units i isquem d’ací tots junts.

Possible eixida

“Sincerament no estic pensant en això. Ja tenim bastant nosaltres amb la situació que tenim per a estar pensant en el que passarà després. El meu objectiu i el nostre objectiu és clar i salvar a l’equip i aconseguir eixir al més prompte possible i a l’estiu  ja veurem”