ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Athletic Club investiga a un aficionat que va fer un gest racista front el València

Per Joan Marc García · 30 Octubre, 2023

L’Athletic Club ha iniciat una investigació interna per identificar i prendre mesures apropiades contra un aficionat que va proferir gestos racistes durant el partit disputat contra el València el diumenge passat. A més, el club ha dut a terme l’eliminació d’un vídeo a les xarxes socials on es mostrava l’incident.

El lamentable incident va tenir lloc durant el transcurs del partit, concretament quan l’Athletic va empatar el xoc. Les càmeres van captar un aficionat fent gestos racistes cap a un jugador del València. Aquests gestos, que han estat àmpliament condemnats per l’afició de l’Athletic a les xarxes, han generat una gran indignació entre l’afició del conjunt basc.

Athletic consiguió un empate agónico ante Valencia en Bilbao | OneFootball

A hores d’ara, l’equip basc es troba en la búsqueda i la investigació pertinent per identificar i prendre mesures apropiades contra aquest aficionat, que es trobava a la zona de la grada d’animació. Veurem si LaLiga decideix prendre mesures, ja que cal recordar que encara que el València va identificar i expulsar de per vida als aficionats que insultaren de manera racista a Vinícius, la competició va decidir tancar la grada d’animació del València durant 4 partits.

Comunicat de l’Athletic Club a les xarxes socials