ACTUALITAT  

L’Aston Villa rebutja a Carlos Soler i negocia tornar a jugar a Espanya

Per Blanquinegres · 28 Maig, 2024

El valencià Carlos Soler sembla tindre clar que aquest ha sigut el seu últim any en el PSG després de dos anys on la seua participació ha anat minvant de manera progressiva després de la seua arribada a París en l’estiu de 2022, traspassat des del València CF per 18 milions d’euros més 3 en primes.

Soler ha perdut protagonisme en el campió francés i enguany Luis Enrique, que si va creure fermament en ell com a seleccionador nacional d’Espanya, no ha comptat pràcticament amb ell en el tram final de la temporada. Soler ha tancat el curs amb 1275 minuts en totes les competicions, dos gols i quatre assistències. No obstant això, el jugador entén que el seu rol no és el que voldria i a més, en el PSG veuen amb bons ulls obrir-li la porta a un jugador pel qual es va fer una inversió de 20 milions.

El passat cap de setmana se li va vincular amb l’Aston Vila d’Emery, però Blanquinegres ha pogut confirmar eixa informació no és certa, perquè els anglesos veuen ben coberta eixa posició amb Ramsey, Buendia, McGinn, Rogers i Diajby i Soler sí que té un club que està espentant fort per ell, com és la Reial Societat.

Els bascos, volen tornar a competir de manera important en la lliga la pròxima temporada i han aconseguit amarrar la classificació per a l’Europa League, guanyant-li la partida al Betis. Segons ha revelat el periodista francés, Santi Aouna, la Real ha iniciat una negociació amb el PSG per a obtindre la cessió de Soler pagant una quantitat pel jugador i a més, tenint una opció de compra sobre el valencià.

El mateix periodista signa que el Vila-real de Marcelino també ha fet una consulta oficial pel jugador, però que és la Reial Societat el club que ha iniciat negociacions per a convéncer al PSG i també al futbolista, que veu amb bons ulls la Reial Societat per a continuar amb la seua carrera esportiva.