ACTUALITAT  FITXATGES  

L’Aston Villa està dispost a pagar els 18M de clàusula de Kangin Lee

Per Joan Marc García · 19 Abril, 2023

Kang-in Lee és un dels futbolistes que més està sorprenent aquesta temporada a La Liga. L’ex del València està a un nivell molt alt i la seva joventut fa que molts equips es plantegen apostar molt fort per ell, considerant oportú fins i tot pagar la seva clàusula de rescissió, la qual no suposa un problema per a clubs potents en l’aspecte financer, sobretot de la Premier League.

Amb aquest context, el RCD Mallorca sap que té quasi impossible retenir el jugador coreà, que compta amb l’interès de diversos equips de la Premier League, però que n’hi ha un que ja ha transmès la intenció d’abonar-la. Aquest no és altre que l’Aston Villa d’un altre ex del València: Unai Emery.

Segons Ser Deportivos Valencia, l’equip de Birmingham té la intenció de dipositar a la seu de LaLiga els 18 milions d’euros que marca la clàusula de rescissió de Kang-in Lee per aconseguir els serveis del futbolista del RCD Mallorca, amb qui té contracte fins al 30 de juny de 2025.

El futbolista va sortir gratis del València

El traspàs de Kang-in Lee, si és que s’acaba donant, suposarà un negoci redó per al RCD Mallorca, ja que ho va aconseguir lliure, sense cap cost, a l’estiu del 2021 quan el futbolista asiàtic va sortir del València CF. Només dues temporades després, Kang-in Lee pot proporcionar al RCD Mallorca una quantitat de diners històrics per a l’entitat balear, que li permetria reinvertir per reforçar l’equip.