ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Associació de Futbolistes inicia els tràmits per a crear una residència de la tercera edat per als veterans

Per Alex Alfaro · 01 Abril, 2023

L’Associació de Futbolistes del València CF ha realitzat aquest dijous 30 de març la seua tradicional Assemblea General Ordinària corresponent a l’any 2023 en la qual s’han aprovat els comptes anuals de l’exercici anterior així com el pressupost estimat i previst d’ingressos i despeses per a l’any actual. Acompanyant a l’Associació ha estat la directora financera del València CF, Inma Ibáñez.

Davant més de mig centenar d’Associats, el president, Fernando Giner, al costat de la seua Junta Directiva han informat que l’entitat participarà en noves activitats aquest curs com per a fomentar de la salut i l’esport en persones adultes amb INCLIVA i la Fundació del València CF. A més, es reactivarà el projecte de reminiscència, destinat a les residències de la tercera edat, parat per culpa de la pandèmia. L’objectiu és estimular i recuperar a través del futbol records associats a la infància, joventut i maduresa. D’aquesta manera, es busca frenar la deterioració cognitiva en persones majors.

Íntimament relacionat amb això, Giner ha revelat que, després de reunir-se amb la presidenta del València CF, Layhoon Chan, s’iniciaran els tràmits per a estudiar al costat del València CF la possibilitat de crear una residència de majors per a aquelles persones que van defensar l’escut del València CF. No sols jugadors, també directius, socis i empleats que han contribuït a engrandir el nom del club. El problema, com sempre, ha advertit el president és que “es necessita una aportació econòmica important però iniciarem els tràmits amb institucions públiques i privades per a poder dur-ho a terme aquest bonic projecte”.