ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Associació de Directors Esportius ix en defensa de Corona

Per Alex Alfaro · 13 Febrer, 2024

El València C.F va emetre a última hora d’ahir un comunicat contra els ultres Yomus després que el grup emetera en xarxes socials diferents missatges declarant la guerra a la directiva.

Manifestació el passat cap de setmana abans del partit, pancarta gegant en una de les entrades a València sota el lema “Peter vete ja” i ahir van difondre en les seues xarxes socials un cartell de “Corona bastard”.

 

 

 

Davant aquestes informacions, el València ha emés un comunicat oficial:

El València CF condemna públicament les amenaces del grup Ultra Yomus en les xarxes socials cap a executius del Club.

Totes les crítiques constructives són acceptables, però no es poden tolerar actituds violentes. Els insults i la violència en qualsevol de les seues formes no tenen cabuda en el futbol ni en la societat.

El Club reitera la seua ferma posició en contra dels grups ultres i radicals.

El comunicat de l’ADDE (Associació de Directors Esportius)

L’ADDE condemna públicament les amenaces del grup Ultra Yomus en les xarxes socials cap a executius del València CF, concretament; al nostre company, Miguel Ángel Corona.

Totes les crítiques constructives són acceptables, però no es poden tolerar actituds violentes. Els insults i la violència en qualsevol de les seues formes no tenen cabuda en el futbol ni en la societat.

L’ADDE reitera la seua ferma posició en contra dels grups ultres i radicals, igual que el València CF i posa a la disposició del nostre col·lectiu tota la seua estructura, àrees i departament jurídic per al que precisen.