+  PRIMER EQUIP  

L’assignatura pendent: Els partits lluny de Mestalla

Per Blanquinegres · 31 Octubre, 2014

Els xics de Nuno es mostren intractables a l’avinguda de Suècia, però quan toca jugar a camp aliè, el grup no mostra la mateixa consistència i efectivitat.

 

Este València CF ha sorprès a les primeres 5 jornades, tant com que actualment es el millor local de tota la competició. Però quan toca defendre la camiseta blanquinegra lluny dels murs de Mestalla l’equip perd part dels seus arguments.

Dels 4 partits disputats com visitant, el grup blanquinegre només ha pogut sumar 5 dels 12 punts possibles. Unes xifres que fan del València, el pitjor visitants del 5 primers classificats. El pròxim diumenge a les 17 hores, el conjunt de Mestalla té la possibilitat de conquerir els 3 punts fora de casa, i, a més a més, que millor que fer-ho al Madrigal, un camp maleit per als interessos ché des de fa ja 7 anys. A l’any 2007 amb un gol de Miguel Angel Angulo , va ser l’última volta on el València eixiria vencedor del clàssic de la Comunitat a l’estadi groguet.

Per tal d’invocar l’esperit ‘Mestalla’ al Madrigal, vora 2.500 valencianistes faran costat als xics de Nuno. La caravana blanquinegra desembarcarà en Vila-real per tal d’espentar als seus cap a la victòria, mantidre’s a la zona noble de la classificació i tallar la maledicció al camp groguet.