ACTUALITAT  

Las sancions de Paulista i Diakhaby obliguen a Baraja a fer un canvi en la defensa

Per Marc Santiago · 18 Maig, 2023

El partit contra el Celta va suposar una molt bona notícia per al València, ja que significava un gran pas en la classificació a causa de les derrotes de tots els rivals directes. Per altra banda, també va tindre la seua part negativa, ja que els dos defenses centrals que havien sigut titulars els últims partits, Gabriel Paulista i Mouctar Diakhaby, van ser amonestats durant el partit, aplegant a la quinta targeta groga i provocant que no puguen estar contra el Reial Madrid per sanció.

Rubén Baraja havia trobat en Paulista-Diakhaby la seua parella de centrals més fiable i que li estaven donant un bon rendiment. L’alternativa ara seran Cenk i Cömert, els quals ja han jugat partits amb el Pipo a la banqueta, però que no conviden a la confiança. Amb ells com a parella de centrals el València ha disputat 5 partits dels quals ha perdut 4 (Barcelona, Atlètic, Girona i Valladolid). L’única victòria va ser precisament la primera vegada que jugaren junts contra el Betis. Si bé els resultats no han sigut els més ilusionants, també han coincidit en un estat de forma i mental de l’equip prou millorable.

Els canterans Christian Mosquera i Rubén Iranzo han estat treballant amb el primer equip durant tota la setmana i s’espera que entren en la convocatòria per a poder tindre recanvis en el cas que hi haguera alguna lesió o algun altre contratemps. Ambdós ja han tingut experiència amb el primer equip anteriorment, disputant alguns minuts en lliga i en Copa del Rei amb Bordalás en la banqueta.

El Madrid ve de rebre una grossa derrota en Champions League contra el Manchester City i s’espera que aplegue amb alguns jugadors tocats tan físicament com mentalment. El València haurà de treballar amb intensitat i aprofitar les ocasions que tinga si vol emportar-se els 3 punts per a poder estar cada vegada més prop de la salvació.