FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Mustafi ja espera per a ser nou jugador de l’Arsenal

Per Blanquinegres · 26 Agost, 2016

La bogeria col·lectiva ha envaït els despatxos blanquinegres a 4 dies d’arribar la fi del mercat de fitxatges. L’Arsenal per fi ha pres el pas endavant per tal de fer-se amb els servicis de Shkodran Mustafi. El jugador ja es troba a Londres amb permís del Club de Mestalla per tal de solucionar el seu futur més immediat. Segons fonts de la BBC, l’acord va gestar-se en la vesprada del dijous. L’oferta de 35 milions de £ va ser ràpidament reconeguda per els dirigents blanquinegres qui ja no podien fer res davant esta quantitat oferida tot i les paraules on es negava l’eixida del central alemany.

Els vora 41 milions d’euros a ingressar serviran per reconstruir la parcel·la defensiva del puzle de Pako Ayestarán qui pot guanyar la peça de reemplaçament amb l’arribada de Garay a Mestalla. Respecte a l’operació Mustafi, ja descansa a la capital anglesa a l’espera de detalls contractuals que certifiquen al 100% la seua nova condició de Gunner per als pròxims anys junt a altre jugador coneixedor de la Lliga espanyola, l’ex davanter del Deportivo de la Corunya, Lucas Pérez.

Abans de marxar amb el permís blanquinegre, Mustafi va exercitar-se fins a última hora, després ja va posar fi a la seua etapa marxant de la sessió mentres els que eren companys seus continuaven amb temps lliure i fora de la programació del dia al terreny de joc de la Ciutat Esportiva blanquinegra.