ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Arsenal s’interessa per Mustafi

Per Blanquinegres · 27 Juliol, 2016

Shkodran Mustafi continua comptant com el que més per a que forme part de la plantilla blanquinegra de la propera temporada tot i que el Fair Play Financer continua sent l’autèntic mal de cap que fa posar en dubte les intencions valencianistes.

En estes, les ofertes en sí no han arribat cap als despatxos valencianistes, però si que a cada dia que passa es produeixen cants de sirena com els arribats en els últims dies des d’Anglaterra, concretament des de Londres. Després de l’interés del Chelsea d’Antonio Conte o el de principi d’estiu del Liverpool, ha arribat una nova proposta procedent de l’Arsenal de Wenger.

En la jornada de hui diferents rotatius britànics han apuntat el nom de l’internacional alemany en direcció a l’Emirates per tal d’omplir la vacant de Per Mertesacker, greument lesionat del lligament del genoll. La Premier comença en poc més de dos setmanes i el nom de Mustafi entraria dins dels estàndards establits pel conjunt gunner complint amb el paper de jove, coneixedor de la Premier i amb un marge d’adaptació gran tenint en compte el clan alemany dins del vestidor com Ozil. i el propi Mertesacker.

Caldrà vore si finalment totes estes opcions que apareixen pel camí fructifiquen en ofertes solides amb un traspàs que arribe a saciar les famolenques arques valencianistes que a més necessitaran tindre una important partida per complementar un equip on han predominat les eixides per damunt de les noves arribades.