ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’arribada de Peter Federico haurà d’esperar

Per Blanquinegres · 25 Gener, 2024

El València afronta l’última setmana de mercat amb fronts oberts per a definir la seua plantilla per a la segona part de la temporada. La imprevista eixida de Koba Leïn a meitat de la seua cessió a Estoril rumb a l’Sporting de Portugal a canvi de tres milions d’euros obri un nou escenari perquè Baraja puga tindre l’extrem que ha sol·licitat des d’el mes de setembre passat.

L’Estoril ha deixat en ‘estand-by’ les negociacions amb el València i Sporting de Portugal per Koba Leïn. El motiu del club lusità era que volia comptar amb el migcampista francés fins que disputara la semifinal de la Taça de la Lliga que va tindre lloc ahir i que va finalitzar amb la seua classificació després de derrotar en els penals al *Benfica.

Ara, l’operació es dilatarà fins a jugar la final dissabte que ve. “En este moment, sé que és el nostre jugador i ens va dir ‘ens veiem el dissabte’ i estava ballant amb nosaltres en el vestuari”, va afirmar Vasco Seabra, entrenador de l’Estoril, després del partit i passar a la final de Copa sobre Koba Koindredi.

Si es produeix el traspàs de Koba a l’Estoril i el seu posterior destí a Lisboa, el València pretén llançar-se per la cessió amb opció de compra de Peter González. El jugador té tot acordat amb el València i porta diversos dies a l’espera d’un moviment del club de Mestalla com va revelar aquest periòdic el passat 11 de gener.

El València volia tindre temps per a una vegada es tancara la venda de Koba poder presentar-li l’operació de Peter Federico a Lim. El temps i el calendari es fa cada vegada més curt i això no agrada al València.