Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

L’argumentació de la Federació perquè Marcelino no siga el nou entrenador

Per Blanquinegres · 08 Desembre, 2022

De La Fuente ha sigut nomenat com a nou entrenador de la Selecció espanyola. Rubiales opta per un home de la casa per a substituir a Luis Enrique. De la Fuente va ser jugador de l’Athletic, amb el qual va guanyar les dos Lligues amb Clemente a principis dels 80. Captat per Piru Gainza, les arrels biscaïnes del seu pare, soci de l’Athletic, li van portar a San Mamés. Al maig de 2013 va fer la seua entrada a la Ciutat del Futbol de Las Rozas per a posar-se al capdavant de la sub 19. Tenia 51 anys i era l’inici d’un camí que nou anys després li porta al lloc més alt d’us entrenadors de la selecció.

No obstant això, a València la majoria d’aficionats preferien a Marcelino com a nou seleccionador. És més, durant les hores posteriors al partit enfront del Marroc, tots els mitjans de comunicació de la capital d’Espanya apuntaven al fet que Marcelino era el principal candidat per al càrrec. Però va haver-hi un canvi de rumb que va provocar que finalment Marcelino no fora el triat.

Marcelino estava pendent de la cridada fins que finalment s’ha assabentat pels mitjans de comunicació que l’elegit per al càrrec era Luis de la Fuente. La Federació no va arribar a cridar a Marcelino i simplement va fer alguna presa de contacte a través de tercers i persones pròximes a l’ex entrenador del València C.F.

Tal com ha informat el portal Relevo, algunes de les coses que més agradava al si de la Selecció de Marcelino era la capacitat que tenia per a traure el màxim rendiment possible en els equips en els quals havia estat: Recreatiu, Racing, Saragossa, Sevilla, Vila-real, València C.F i Athletic, en tots ells va aconseguir triomfar.

El problema que ha tingut l’asturià, i pel qual al final la Federació ha optat per la continuïtat i per tant no li han anomenat definitivament ha sigut l’estil de joc i la fixació per l’esquema 1-4-4-2. Era una cosa que xocava de ple en el que s’estava fent des de feia anys en la selecció.

Marcelino estava sense equip després d’haver eixit de l’Athletic per iniciativa pròpia a la meitat del procés electoral. Va rebutjar diverses ofertes i tantejos, entre ells del Vila-real. Perquè espera un projecte guanyador que competisca en Champions i també pel fet que mantenia la il·lusió, des del respecte i l’admiració pel treball de Luis Enrique, de ser prompte seleccionador