ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’argument de LaLiga per a justificar el canvi d’horari

Per Blanquinegres · 19 Abril, 2024

El Reial Madrid va sol·licitar aquest dijous a LaLiga el canvi de data del partit que havia de disputar contra la Reial Societat dissabte que ve 27 d’abril a les 21.00 hores. El conjunt blanc va realitzar la petició després d’aconseguir la classificació per a les semifinals de la lliga de Campions, en les quals s’enfrontarà al Bayern de Munic el dimarts 30 d’abril.

Tal com va informar Isaac Fouto en El Partidazo de COPE, “era una jornada subjecta a modificacions perquè LaLiga estava pendent dels equips espanyols que aconseguiren accedir a les semifinals de la Lliga de Campions. El Reial Madrid va aconseguir la classificació i haurà de jugar el dimarts 30 contra el Bayern, per això avancen el partit al divendres“, explicava.

I agregava: “La resta d’horaris s’han modificat per un tema d’operadors televisius. LaLiga sempre intenta repartir-los d’una forma coherent perquè una televisió no emeta dos partits de manera consecutiva i així puguen realitzar la prèvia i el post”.

Per motius de les televisions, centenars de valencianistes perden un cap de setmana organitzat a Barcelona i l’equip es veurà perjudicat esportivament al no poder comptar amb el suport del valencianisme.