L’àrbitre principal contra l’Athletic serà Soto Grado i en el VAR estarà González González

Per Alejandro Fernandez · 09 Febrer, 2023

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet oficial els col·legiats que arbitraran el pròxim partit de lliga corresponent a la jornada 21 contra l’Athletic Club a Mestalla aquest dissabte. L’àrbitre principal de la trobada serà César Soto Grado, i en el VAR estarà José Luís González González.

Soto Grado ha xiulat aquesta temporada dos partits al València. El primer va anar a l’agost contra l’Athletic, en San Mamés, en la derrota per 1-0, i el segon partit va ser a l’octubre contra el Sevilla, en el Ramón Sánchez Pizjuán, que va quedar en empat a un, però Gayà va poder donar-li els tres punts al València amb el penal en l’últim minut, que el valencià va fallar.

El partit pot estar condicionat per les protestes als afores de Mestalla abans i durant el partit fins al minut 19, i la situació en el camp si el resultat no és favorable, com ja va succeir en el Santiago Bernabéu, en l’acció de Gabriel Paulista sobre Vinicus sobre el minut 70 de partit.