L’àrbitre no pot amb Mestalla

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2017

El València CF – Reial Madrid CF sempre és un partit amb polèmica. Malgrat la victòria de l’equip local, l’àrbitre ha estat molt present durant els 90 minuts amb diverses jugades que podien haver canviat el resultat.

Ricardo de Burgos Bengoetxea, àrbitre semi debutant en la lliga espanyola, s’ha trobat amb l’ambient característic de les grans nits de Mestalla. Per a un principiant, un partit com el d’aquesta vesprada té moments de massa dificultat.

En la primera part, encarrilada pel València durant els 10 primers minuts, Zaza ha sigut amonestat molt ràpidament en una acció molt senzilla que s’ha repetit durant tot el partit per part dels dos equips. La targeta groga ha condicionat al davanter italià, que ha sigut substituït en la segona meitat per Mario Suárez.

Amb el gol del Reial Madrid abans del descans, l’equip visitant ha pujat el ritme i les jugades polèmiques s’han incrementat durant els segons 45 minuts.

L’actuació dolenta de l’àrbitre ha fet esclatar a l’afició valenciana, que amb el 2-1 i l’equip visitant apretant al màxim, ha vist com Burgos de Bengoetxea no xiulava un clar penal a favor per una càrrega per darrere de Carvajal a Zaza. L’acció és clara, ja que el jugador espenta al davanter sense anar a pel baló.   IMG_7727

El Madrid veia que el partit se li anava i ha augmentat la intensitat. Varane ha fet una dura falta a Gayà, que l’àrbitre no ha considerat suficient per a traure la targeta roja. El defensa francès ha sigut canviat en la segona part per por a una possible expulsió.IMG_7728

Per últim, al minut 72, el capità madridista, Sergio Ramos, ha comés una claríssima falta al límit de l’àrea madridista que podia haver suposat un altre penalti favorable al València. IMG_7729

Partits com el de hui sempre van carregats de polèmica, però una volta més, l’àrbitre no ha pogut amb el València i la seua afició, que han aconseguit una victòria vital per a les aspiracions de l’equip.