Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’àrbitre del València – Madrid compta la veritat sobre l’ocorregut

Per Alex Alfaro · 04 Agost, 2023

El València-Reial Madrid disputat a Mestalla el passat 21 de maig va passar a la història esta passada temporada pels insults racistes rebuts per Vinicius Júnior

El jugador brasiler va identificar als autors de l’ocorregut i va voler abandonar el terreny de joc. L’actuació de Ricardo De Burgos Bengoetxea, àrbitre del partit, va ser clau perquè la situació no fora a més.

Explicacions de l’àrbitre

Va ser molt desagradable, eixe tipus de comportaments són molt tristos i que et passen a tu més. L’única cosa que volia era continuar el joc i no donar-li importància a EIXES 4,5 o 6  persones que estaven proferint eixos insults, mostrar-li el meu màxim suport (a Vinicius) i aplicar els protocols de racisme. Els vaig fer com devia i el desenllaç va ser el que va ser, tant de bo no torne a ocórrer una cosa així”

 

Cancel·lar el partit

“Vinicius es volia marxar del camp òbviament i jo ho entenc. Li vaig dir que confiara en mi per a intentar que no decidira marxar-se, que si tornava a succeir havíem de tornar a ficar-nos en el vestuari durant 10-15 minuts. I si hi haguera una tercera vegada, se suspendria el partit. Li vaig dir que li anava a protegir en tot el que poguera. Ell va confiar en mi i vaig fer el que vaig poder de la millor manera. Vaig fer el que em va eixir a cada moment”