+  PRIMER EQUIP  

L’ansietat del gol bloqueja Alcácer i Rodrigo

Per Pere Alapont · 11 Novembre, 2014

Amb l’empat sense gols contra l’Athletic Club, el València es va deixar els primers punts de la temporada com a local. Els de Nuno no van aconseguir arribar amb facilitat a la porta defensada per Iraizoz i va quedar en evidència que amb el canvi de sistema a l’equip li costa generar ocasions de gol i sentenciar exitosament les jugades.

Els dos homes d’atac, Alcácer i Rodrigo, porten 5 i 6 jornades respectivament sense veure porta. Alcácer es troba desaparegut al no arribar-li bons balons que convertir en dianes i Rodrigo s’ha vist desplaçat a la posició de mitja punta o segon punta per darrere del de Torrent, situació en la qual no ha sigut capaç de desenvolupar el futbol creatiu i més desequilibrant que li havíem vist quan va començar la temporada jugant per banda. Curiosament la seua ubicació habitual no és la de jugador de banda.

Alcácer treballarà els pròxims dies amb la selecció nacional després d’haver sigut convocat una vegada més per Vicente del Bosque, mentre que Rodrigo no repetirà eixa sort i es quedarà a València preparant el derbi que es disputa d’ací a dos setmanes. Dos setmanes per a rectificar errades, treballar de valent i tornar a la senda de la victòria i el gol.