ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’amo de l’Espanyol ja ha posat preu de venda

Per Alex Alfaro · 17 Maig, 2023

L’Espanyol no travessa el seu millor moment ni a nivell a esportiu, ni a nivell institucional. Després dels lamentables episodis que es van produir després de la celebració del Barça com a campió de Liga en el derbi barceloní, Chen Yansheng, president i màxim accionista del club perico, hauria reactivat la venda del seu paquet d’accions, que suposa un 99% del total.

Així ho assegura betevé, que a més, detalla que el dirigent xinés ja tindria molt avançada tota la documentació amb la finalitat de formalitzar el traspàs en cas d’aparéixer nou comprador. En aquest sentit, el valor actual del club oscil·laria entre els 220 i els 250 milions d’euros, però aquest es veuria reduït fins a uns 140 milions d’euros en cas de descens a Segona Divisió, tal com ha confirmat Mundo Deportivo

El procediment de venda de l’Espanyol, regit a la bossa xinesa

Betevé informa que el procediment de venda de l’Espanyol està regit a la bossa xinesa. El 99% de les accions que Chen té del club pertanyen a una empresa que opera en la borsa xinesa. Per aquesta raó, no podria proclamar en venda l’Espanyol, sinó que hauria d’informar el mercat de valors del gegant asiàtic la seua voluntat de vendre l’entitat.