Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’alternativa que valora el València si ix Gayà

Per Blanquinegres · 29 Juny, 2023

El València CF està rastrejant el mercat de laterals esquerres per a protegir-se de manera immediata davant una eventual eixida de José Luis Gayà o Jesús Vázquez durant la finestra de fitxatges estival.

Bruno Langa (Maputo, Moçambic, 31/10/1997), lateral esquerrà del GD Chaves, és una de les opcions que la direcció esportiva del VCF contempla per a protegir eixe costat si s’activa alguna eixida per decisió pròpia o per imperatiu del mercat, tal com ha informat Salva Folgado en Plaza Deportiva

Si la direcció esportiva i el tècnic Rubén Baraja entenen que el millor per a no danyar la progressió de Vázquez és una eixida, li buscarien una cessió beneficiosa i es llançarien al mercat a buscar una alternativa a Gayà. A Vázquez no seria difícil trobar-li acomodament per fitxa, joventut i prestacions.

En eixe context entraria l’opció de Bruno Langa. El lateral internacional de Moçambic ha disputat aquest curs 29 partits en la Lliga Portuguesa i dos en la Copa de la Lliga, completant una temporada convincent. El seu preu de mercat encaixaria en l’economia de guerra del VCF, ja que està valorat en un milió i mig d’euros, segons *ransfermarkt.