Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’alternativa de Baraja si no juga Hugo Duro

Per Blanquinegres · 27 Agost, 2023

El València es va exercitar este dissabte a Paterna, en l’última sessió preparatòria abans del partit davant Osasuna, amb la presència d’Hugo Duro. El davanter getafense, entre cotons tota la setmana a conseqüència d’unes molèsties musculars, és el gran dubte que tanca l’onze de Rubén Baraja per a rebre als de Iagoba Arrasate a Mestalla

Si Duro no participa, encara que la previsió del cos tècnic és que ho faça, Baraja ja ha treballat en alternatives durant la setmana. Aquestes passen per doblegar lateral en un carril, per Diego López o per avançar el debut de Sergi Canós.

Sense Hugo Duro en el camp, forçosament, apareixeria la figura del ‘fals 9’. Diego López és una opció, la qual cosa provocaria que per a completar una banda el tècnic doblegara lateral. En l’altra estaria Fran Pérez.

L’altra alternativa és Sergi Canós. El València va inscriure el divendres a l’extrem de Nules en LaLiga amb el dorsal número 7 i està en condicions de jugar amb l’equip. La seua pretemporada no ha sigut bona, com va reconéixer el propi Canós el dilluns en la seua presentació, però el jugador vol ajudar. Si Baraja decideix donar-li minuts, el de Nules podria jugar en punta o en qualsevol dels dos costats.