+  ACTUALITAT  

L’Almeria té por d’un possible allau blanquinegre

Per Blanquinegres · 21 Maig, 2015

L’Almeria vol evitar viure un ambient en contra al partit i tanca taquilles per fer-se amb entrades.

 

Dissabte a les 18:30, la grada de Preferència de l’estadi Jocs del Mediterrani serà un xicotet Mestalla. Oficialment, segons les entrades de les que disposava el València CF, un total de més de 700 valencianistes faran costat als de Nuno ‘al partit de la temporada’ davant l’UD Almeria.

Extraoficialment, esta xifra podria haver augmentat considerablement. Parlem en passat perquè, esta mateixa vesprada, a través del compter de Twitter de l’Almeria, el conjunt roig i blanc ha decidit tancar les taquilles de venda d’entrades per al dia del partit, és a dir, el dissabte no es podran adquirir entrades per al partit entre l’Almeria i el València CF, com en un principi si estava previst.

L’Almeria, d’esta forma vol evitar un allau de valencianistes que es desplacen cap a la Ciutat en cotxe particular, sense entrada i que portaven l’idea de fer-se en l’entrada, a la mateixa zona visitant, dissabte a l’arribar a l’Estadi. Una iniciativa, amb els seus pros i contres. L’Almeria davant les seues urgències vol evitar viure un clima contrari, com si estiguera jugant a Mestalla. Per contra, l’entitat andalusa deixa d’ingressar una bona quantitat econòmica i penjar el cartell d’entrades esgotades. També, cal recordar que de la mateixa forma que dissabte les taquilles estaran tancades, el servici per adquirir entrades de forma telemàtica, ha sigut bloquejat per el Club des d’el primer moment.