La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Almeria posa preu a Umar Sadiq
,

L’Almeria posa preu a Umar Sadiq

COMPARTIR

728-90

El València ja es troba en ple procés de confecció de la plantilla de cara a la pròxima temporada. Moltes posicions per reforçar si el club vol tornar a barallar per estar a Europa i recuperar aquesta il·lusió i aquest ADN que tant ha parlat Bordalás.

Una de les posicions a reforçar és la de davanter, després de l’eixida de Kevin Gameiro. Per a això, el València ha pensat en Umar Sadiq, a qui l’Almeria, segons El Desmarque, ja ha posat preu d’eixida

Una xifra elevada

A Almeria són conscients que, després de no aconseguir l’ascens, serà quasi impossible retindre a una de les seues estreles com ho és el davanter nigerià. No obstant això, el club andalús no el vol vendre a qualsevol preu i hauria fixat una quantitat de 20 milions d’euros. Amb una clàusula de 60 milions, l’Almeria busca fer caixa amb el seu millor jugador.

Grans xifres en lliga

El davanter de quasi 2 metres ha jugat una gran temporada al Juegos del Mediterráneo, anotant 20 gols i repartint 7 assistències durant el transcurs de l’any. Les xifres són molt bones i el València no és l’únic que s’ha fixat en ell per a fitxar-ho. Equips com el Sevilla també estan interessats, una competència molt difícil per a un València que no té suficient poder econòmic per a competir en aquestes xifres

L’Almeria és bon negociador

Pot semblar una xifra molt elevada per a un equip de segona divisió. No obstant això, el mateix Almería ja va vendre l’any passat al seu davanter estrela, Darwin Núñez, per la quantitat de 24 milions d’euros al Benfica. Qui vulga fer-se amb els serveis de Umar Sadiq, primer, haurà de passar per caixa.