+  ACTUALITAT  

L’Almeria pendent de las resolució del TAS

Per Blanquinegres · 19 Maig, 2015

A hores d’ara Almeria viu pendent de la resolució final del TAS (Tribunal d’Arbitratge Esportiu), pel cas ‘Jakobsen’. Un cas d’impagament per part del conjunt andalús que va ser denunciat davant la FIFA i que ocasionaria una sanció de punts cap al pròxim rival valencianista.

Definitivament, el veredicte es donarà a conèixer demà dia 20. D’esta resolució depèn mantindre l’afició de l’Almeria amb la il·lusió de la permanència o per contra amb el descens matemàtic cap a la segona divisió.

Ara mateixa, l’Almeria compta amb els punts comptabilitzats ja que la cautelar va donar la raó a l’equip espanyol. Esta primera resolució fa tranquil·litzar i molt a l’aficionat d’Almeria ja que, molt possiblement, la decisió final del màxim tribunal d’arbitratge esportiu no diferisca en excés.

Pel que respecta al VCF, esta primera opció, obligaria al Club blanquinegre a competir davant un equip encara en opcions de lluitar per la salvació. El que faria que el duel al Jocs del Mediterrani fora agònic. Per contra, una sanció definitiva cap a l’UD Almeria, amb la pèrdua de 3 punts, faria del partit un pur tràmit on l’única cosa en joc seria la classificació dels visitants (VCF) a la Lliga de Campions, mentres que el drama del descens local ja seria una realitat consumada, molt abans al xiulit inicial del col·legiat, pel que l’oposició a la victòria blanquinegra, aparentment, seria mínima.