ACTUALITAT  

LaLiga renova el seu acord de col·laboració amb Singapur

Per Manel Rumbau · 05 Octubre, 2023

LaLiga ha fet oficial durant el dia de hui un acord de renovació amb Singapur pel que respecta al projecte nacional “Unleash the Roar!”, juntament amb “Sport Singapore” i l’associació de futbol del país asiàtic.

Amb açò pel mig, cal destacar la relació de Javier Tebas amb Peter Lim. I es que el president de LaLiga és una de les poques persones que ha pogut parlar sempre amb Peter Lim de manera directa. D’aquesta forma, és perfectament coneixedor de quines són les intencions de l’empresari  amb el València CF. Sense anar més lluny, l’any passat va ser l’encarregat de parlar amb el príncep de Johor, el qual va tindre possibilitats reals de comprar el club.

Comunicat oficial de LaLiga

LALIGA continuarà donant suport al projecte “Unleash The Roar!” (UTR!) amb l’objectiu especial de fomentar el desenvolupament de la joventut al país. Després de dos primers anys molt productius, LALIGA ha renovat el seu compromís per tres anys més durant una presentació en la seua seu de Madrid, a la qual van assistir el president Javier Tebes i el Sr. Alan Goh, vicepresident del Comité Executiu de UTR! i CEO de Sport Singapore.

El projecte futbolístic nacional “Unleash The Roar!” (“Allibera el teu rugit!”), dirigit per Sport Singapore i l’Associació de Futbol de Singapur (FAS), es va posar en marxa en 2021 com un full de ruta a llarg termini per a millorar l’ecosistema futbolístic local i unir a la nació entorn de les seues aspiracions comunes per al futbol de Singapur.

LALIGA exerceix un paper de suport en aquest pla en continuar proporcionant entrenadors a 12 Acadèmies de Futbol Escolar i als nous Centres Nacionals de Desenvolupament (CND), on aplicaran la metodologia i la filosofia de LALIGA, com s’ha fet fins ara. Aquests nous CND han sigut una innovació central fruit de l’acord per a crear un entorn d’entrenament diari de qualitat per als jugadors des de molt joves. Com a exemple de l’èxit de la col·laboració entre totes dues entitats, Ángel Toledano, Coordinador de Projecte de LALIGA a Singapur, també ha sigut nomenat Entrenador de la Selecció Nacional Masculina Sub-16 de Singapur. A més, un dels objectius de l’ampliació d’aquest Memoràndum d’Entesa és identificar noves àrees de col·laboració per a contribuir als objectius del projecte UTR!

“Estem molt contents amb aquest projecte. Algunes de les accions dutes a terme durant aquest temps han tingut un gran impacte en els xics i xiques participants, com el stage de formació de diverses setmanes a Espanya per a joves talents prèviament seleccionats. És un honor treballar al costat d’un soci com Sport Singapore, i accions com aquesta demostren que l’intercanvi de recursos i coneixements per a totes dues parts és beneficiós per al desenvolupament del futbol” va declarar Iván Codina, director de LALIGA per al Sud-est Asiàtic, Corea del Sud, el Japó i Austràlia.