ACTUALITAT  

LaLiga Promises descarta al València CF

Per Blanquinegres · 21 Novembre, 2023

La prestigiosa Liga Promises, d’on han eixit sempre grans talents joves que han acabat triomfant a l’elit del futbol, celebrarà aquest Nadal a Gran Canaria la XXVII Edició, però amb la mala notícia que el València CF, representat per jugadors infantils de primer any, no estarà present tot i ser un dels equips habituals.

El motiu és que el conjunt blanquinegre no va poder superar la fase de grups en l’edició celebrada a Vila-Real aquest estiu. Per això, l’organització ha decidit no convidar al València CF, qui va ser campió d’aquest torneig en l’any 2014 i sempre ha tingut un gran paper en altres edicions. En l’edició d’estiu participen els 20 equips de Primera Divisió, però el format canvia per a Nadal, on els participants accedeixen per invitació, tal com informen a Deportes Cope Valencia.

Aquesta decisió afecta a jugadors de l’Infantil Fundació i l’Infantil B, els quals formarien un dels equips que representaria al València CF en la Liga Promises. Tots ells pertanyen a la generació 2011, la qual es queda sense complir el somni de participar en un dels torneig que més valor té en aquestes edats d’aprenentatge.

Quan es juga?

El torneig tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre a Gran Canaria, on participaran equips com el Marsella, Juventus, Dortmund i Liverpool a banda d’equips nacionals com el Madrid, Sevilla, Las Palmas, Vila-Real, Rayo Vallecano, Barça, Tenerife, Betis, Atm. Madrid o la Reial Societat.