ACTUALITAT  

LaLiga arriba a un acord amb una plataforma de ticketing per acostar la competició als turistes

Per Alejandro Fernandez · 04 Gener, 2024

LaLiga ha aconseguit un acord amb XS2Event, una plataforma dedicada al ticketing que facilita entrades a més de 750 agències de viatge i turisme en més de 89 països, amb un abast major a 3 milions de persones, per a la venda d’entrades a turistes.

De moment el València no s’ha unit a aquesta iniciativa de LaLiga, i són huit clubs els que sí s’han sumat a ella, entre ells, Atlètic de Madrid, Sevilla FC, Reial Societat, Athletic Club, UD Almería, UD Las Palmas, RCD Mallorca i Girona FC.

El mecanisme d’aquesta plataforma en relació a l’acord amb LaLiga i els clubs consta d’una primera compra al club de 10 entrades, i aquestes són posades a la venda en la plataforma per a “facilitar l’accés a tots els seguidors internacionals”. A més, el nombre d’entrades pot modificar-se amb els clubs, així com oferir altres experiències com la visita al museu o el tour per l’estadi.

LaLiga defineix l’acord aconseguit com “un projecte que facilita la immersió de tots els aficionats de LaLiga EA Sports de cada racó del món, acostant-los a viure l’experiència de presenciar un partit en directe de la competició, beneficiant tant a l’aficionat com al club”.

Jaime Blanco, adjunt a la Presidència de LaLiga, ha assenyalat que aquest pas és important perquè els seguidors internacionals són part fonamental del creixement internacional del cada club. Blanco també ha aprofitat l’acord per a comentar que els seguidors internacionals “gasten de mitjana un 30% més que els aficionats nacionals”, i que això suposa “una font d’ingressos extra per als clubs”.