+  ACTUALITAT  

L’Alemanya de Mustafi avança cap a ‘semis’

Per Blanquinegres · 02 Juliol, 2016

L’Alemanya campiona del món supera, no sense suspens, els quarts de final de l’Eurocopa davant l’Italia, botxí d’Espanya, després d’1-1 als 90 minuts reglamentaris, 30 minuts extra i una fatídica tanda de penals plena d’errades per tots dos conjunts.

Shkodran Mustafi tornà a ser suplent al partit del seu combinat. Com als últims partits, el jugador del VCF no va ser opció per a la línia defensiva que Löw va plantejar per frenar l’ímpetu azzurro.

Per contra, tot i no haver disputat els últims minuts de la competició l’alemany d’origen albanès haurà de preparar-se per lluitar davant el més fort del França-Islàndia a les semifinals del proper dijous que traurà al segon participant de la Gran Final del diumenge 10 de juliol. La groga que va vore Hummels al tram final del partit davant els italians va portar el partit de suspensió a complir al pròxim duel de la Die Mannschaft.

Amb esta classificació, els valencianistes poden presumir de bona representació a les semis amb els dos únics representants en el campionat, André Gomes i el propi Mustafi.