Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

L’alcaldessa de València parla sobre la possibilitat de quedar-se en l’actual Mestalla

Per Alejandro Fernandez · 18 Septembre, 2023

Maria José Catalá, l’alcaldessa de València, ha parlat en el dia de hui sobre una de les qüestions que més interessen i preocupen el valencianisme, com és la possibilitat de quedar-se en l’actual Mestalla. L’alcaldessa ha considerat l’opció i no ha descartat aquesta via.

Catalá ha assegurat que quedar-se en l’actual Mestalla “podria ser una solució”, però ha mostrat una preocupació pel nou Mestalla. “Jo crec que cal donar una solució global, jo no dic que opte per cap concreta”, ha expressat Catalá referint-se sobre quin serà la posició de la institució valenciana en aquest tema.

La via de quedar-se en l’estadi actual és complexa i un dels motius és la sentència judicial que hi ha sobre una graderia. “Cal tindre en compte que hi ha una sentència judicial sobre una graderia i és veritat que si optem per eixa opció caldria veure què fem amb el nou Mestalla, perquè és un dels accessos a una ciutat que és tercera capital d’Espanya i que pretén ser la segona. I allò bonic no està”, ha declarat la alcaldessa.

A més, Maria José Catalá ha comentat que l’assumpte del nou Mestalla i les seues possibles solucions ho parlarà amb els diferents partits de l’oposició. Catalá ha confirmat que membres de l’Ajuntament mantenen reunions amb “la institució del València” i que aquest estiu es van reunir per a abordar “qüestions de llicències”.

La possibilitat de quedar-se en l’estadi actual és una qüestió molt sensible per al valencianisme. L’estadi actual és un pilar fonamental per al València i per al sentiment dels valencianistes. Mestalla ha complit 100 anys i és l’estadi més antic de Primera Divisió. Una gran quantitat d’aficionats volen que la història d’aquest estadi continue i es deixe arrere la construcció del nou.