ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Alavés vol recuperar a Rubén Sobrino

Per Pablo Marquez · 05 Agost, 2020

Els equips de la lliga espanyola són conscients que el València té plantejat fer una grandíssima renovació de la seua plantilla. Per això, molts clubs s’han interessat per jugadors del València com és el cas del Vila-real, que s’ha fixat en Coquelin i en Dani Parejo. Un jugador en el qual l’Alavés s’ha interessat és Rubén Sobrino.

Segons ha informat el diari basc, Noticias Álava, l’Alavés vol reincorporar al davanter del València per al seu equip. L’equip de la Capital del Túria no compta amb ell. Per este motiu, l’equip basc voldria recuperar al jugador que ja va jugar en el club basc. En l’Alavés opinen que Sobrino seria un bon complement dels davanters Joselu i Lucas Perez que han ajudat l’equip basc a aconseguir la permanència.

UN PEGAT QUE NO HA FUNCIONAT

Rubén Sobrino va ser fitxat la temporada 2018/2019 en el mercat d’hivern. De fet, el davanter va ser contractat a conseqüència de la nefasta temporada que va fer Batashuayi. El València es va veure obligat a buscar els últims dies de mercat amb l’esperança d’incorporar a un davanter. Finalment, l’opció va ser Rubén Sobrino.

El debut del davanter va ser insuperable. Titularitat, gol i assistència en Glasgow davant el Celtic en l’Europa League. Després d’eixe partit, la influència de Sobrino es va reduir de forma molt considerable. El davanter va acceptar el seu rol secundari i va passar desapercebut la resta de la temporada.

Este any, amb nou entrenador. Sobrino tampoc ha entrat en els plans d’Albert Celades i de Voro. El davanter valencianista només ha disputat setze partits esta temporada i l’únic gol que ha marcat va ser el de l’empat davant el Sevilla a Mestalla.

El València ha pres la decisió de què Rubén Sobrino no formarà part de la primera plantilla del club l’any que ve. Per això, equips com l’Alavés s’interessen pel futbolista, el qual podria fer les maletes per a tornar al seu anterior equip.