Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Alabés s’interessa per la cessió de Samu Castillejo

Per Manel Rumbau · 31 Agost, 2023

Ara mateix, el mercat d’eixides del València passa per l’últim descart de Baraja, Samu Castillejo. Des de fa unes setmanes, tant “local management” com jugador es troben negociant la seua rescissió de contracte. Tot i els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador. L’eixida del malagueny és clau en cas d’arribar Santos Borré.

A més, cal destacar que l’atacant espanyol ha passat de demanar una compensació d’1 milió d’euros a altra de 500.000 euros nets, ja que el futbolista va perdonar dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla la temporada passada.

El cert és que Castillejo ha anat rebutjant al llarg del mercat ofertes d’Aràbia Saudita o de la MLS dels Estats Units. Res més lluny de la realitat, el jugador va desestimar fa poc una oferta del Al-Khaleej saudita que li duplicava el seu salari al València, de manera que aquest podia arribar a guanyar 5 milions nets en dos anys més un 1 milió en bonus. No obstant això, el jugador va desestimar l’opció perquè vol la compensació econòmica del club de Mestalla per la rescissió de contracte. 

L’Alabés vol la cessió del malagueny

Entre tot aquest embolic, segons ha informat Héctor Gómez, l’equip de Vitòria ha demanat al València la cessió de Samu Castillejo. El cert és que, pel moment, es desconeix si jugador i direcció esportiva accepten el moviment.

En cas de donar-se l’eixida de l’extrem de Màlaga, el club de Mestalla podrà afrontar l’opció Rafael Santos Borré per a la davantera baix els paràmetres o condicionants del màxim accionsta.