ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Al-Khaleej d’Aràbia Saudita vol a Castillejo i li ofereix 2,5 milions nets

Per Manel Rumbau · 21 Agost, 2023

Amb l’arribada de Sergi Canós, la direcció esportiva del València es concentra ara en l’eixida dels descarts de Baraja. L’objectiu, d’aquesta forma, és aconseguir una solució per a Castillejo i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 11 dies que resten de mercat.

Ara mateix, el mercat del club de Mestalla passa per l’eixida de Castillejo. Des de fa uns dies, tant “local management” com jugador es troben negociant la rescissió de contracte del malagueny. Tot i els contactes per tal d’arribar a bon port, el cert és que el club no arriba encara a les condicions del jugador.

A més, cal destacar que el jugador malagueny vol una compensació al voltant d’un milió per part del club, ja que el futbolista va perdonar dos milions nets al Milan per tal d’arribar a Mestalla. En cas de donar-se’n la seua rescissió de contracte, Castillejo té pensat, des de fa temps, emprendre una nova etapa en Aràbia Saudita.

L’Al-Khaleej s’uneix a l’Abha Club per tal de fer-se amb els seus serveis

Fa unes setmanes, Castillejo va negociar amb l’Abha Club de la Lliga Professional Saudita per signar amb ells i posar rumb a l’orient mitjà, però les negociacions no es van acabar tancant. Ara mateix, segons ha informat Nacho Sanchis de Relevo, l’Al-Khaleej del mateix país ha fet una oferta al jugador de dos anys de contracte a raó de 2,5 milions nets. 

Arran d’açò, el València li ha donat llibertat per tal que accepte l’oferta saudita i deixe Mestalla. No obstant això, el malagueny té clar que no se’n anirà del club fins que cobre el milió que demana per la carta de llibertat. El jugador sap que té avantatge respecte el club de Mestalla, ja que el mercat àrab tanca el 20 de setembre. Per tant, no té pressa en eixir. 

Reunió clau per a desbloquejar la seua eixida

A més, segons ha informat la font citada, hi ha prevista al llarg de la setmana una reunió amb els seus advocats per tal de desbloquejar la seua eixida del club. El València, respecte a açò, no acaba d’entendre com tenint una oferta tan superior com la d’Aràbia Saudita continua demanant diners al club per tal d’eixir. Cal destacar que el fitxatge de Rafa Mir depén d’ell.