La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Ajuntament torna a negar-se a prorrogar l’ATE
,

L’Ajuntament torna a negar-se a prorrogar l’ATE

COMPARTIR

728-90

La història entre l’Ajuntament de València i Meriton Holdings respecte al nou estadi fa la impressió que no acabarà mai. A estos últims dies els polítics del Govern valencià s’han pronunciat després de la injecció econòmica que ha rebut el València per part de CVC, que li permet reprendre les obres del Nou Mestalla.

No és justificable

En este sentit, també ha contestat l’Ajuntament, qui a un comunicat ha afirmat que “el fracàs a la venda de la parcel.la de Mestalla no és justificable per a concedir una pròrroga de l’ATE”. Per tant, l’Ajuntament de València ja ha deixat clara la seua postura: o reprenen les obres o no existeix pròrroga de l’ATE.

No van a cedir

És una obvietat que amb la possibilitat real que té el València ara mateix de començar a construir el Nou Mestalla, l’Ajuntament no ha de cedir el més mínim, ja que ara mateix, en cas de no construir-se l’estadi serà perquè Meriton no vol, no perquè no tinga els recursos necessaris per a fer-ho.

Un estadi per fer a València

La fulla de ruta de l’Ajuntament és pressionar i la intenció que acabe ja este maldecap. Ja va afirmar ahir Pilar Bernabé que esta ciutat no es mereix un estadi a meitat, i ara és l’oportunitat perfecta per a acabar-lo.