La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Ajuntament mantindrà l’edificabilitat si el València construeix un dsgadi de 70.000
,

L’Ajuntament mantindrà l’edificabilitat si el València construeix un dsgadi de 70.000

COMPARTIR

Representants del València CF i l’Ajuntament de València s’han reunit en el dia de hui per a tractar de desbloquejar la situació del Nou Mestalla. Després de la caducitat de l’ATE, el club i les institucions públiques busquen una nova via per a acabar el camp situat en l’avinguda de les Corts Valencianes.

Manteniment de l’edificabilitat 

Segons ha informat el diari.es, l’Ajuntament l’ha traslladat al València CF que mantindran l’edificabilitat si l’estadi és de 70.000 espectadors. D’esta manera, el club no perdria els beneficis urbanístics que tenia amb l’ATE.

Mundial 2030

Per la seua part, l’Ajuntament i la Generalitat estan insistint molt en la capacitat de l’estadi, perquè Espanya presentarà una candidatura conjunta amb Portugal per a ser seu en el Mundial 2030. Per esta raó, amb un estadi de 70.000 espectadors, el Nou Mestalla podria albergar unes semifinals d’un mundial amb tot el que allò significa per a una ciutat.

El paper de Lay Hoon

Per últim, el paper de Lay Hoon està sent molt important. La presidenta del club va arribar a València per a apropar postures amb les institucions i desbloquejar el Nou Mestalla. Cal recordar, que amb la seua actitud, Anil Murthy va trencar totes les relacions possibles amb la Generalitat i l’Ajuntament.