ACTUALITAT  

L’Ajuntament de València rebel·larà al públic les noves modificacions de l’ATE

Per Marc Santiago · 21 Abril, 2023

El tema del Nou Mestalla segueix sent un dels principals de l’actualitat sobre el València CF. I és que en els darrers mesos, tant l’ajuntament de València, com l’equip valencianista, han estat en contínua batalla mediàtica pel pròxim estadi i pel tema de l’ATE.

Hui la Comissió de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat sotmetrà a informació pública la modificació del Pla d’Actuació Territorial Estratègica (ATE), és a dir, donar a conéixer al públic totes aquelles modificacions i les noves mesures urbanístiques, comercials i ambientals que s’han aprovat en aquesta nova revisió, els quals han estat escrits i proposats conjuntament entre el mateix Ajuntament de València i el València CF.

És un pas endavant per al començament de les obres a falta de la firma del conveni per ambdues parts on es definiran totes les característiques arquitectòniques, estètiques i jurídiques del futur estadi del València CF i, on s’espera que es disputen partits en el pròxim mundial de futbol que organitzarà Espanya juntament amb Portugal.