Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

L’Ajuntament de València aprova l’anul·lació de l’ATE

Per Pablo Marquez · 30 Juny, 2022

El Nou Mestalla és un dels temes que més preocupa a Peter Lim en València. El màxim accionista del club es va comprometre a acabar les obres del camp quan va comprar les accions en 2014. No obstant això, huit anys després, encara no hi ha hagut cap moviment en l’estadi situat en l’avinguda de les Corts Valencianes.

El València podrà mantenir els beneficis urbanístics

La Generalitat Valenciana i l’Ajuntament estan intentant pressionar a Meriton perquè puga complir amb allò que va prometre. Per este motiu, estan exigint a Peter Lim per diverses vies. Este matí, el Consell de l’Ajuntament de València ha aprovat per unanimitat l’anul·lació de l’ATE. El València demanava una pròrroga per a poder mantenir els beneficis urbanístics. No obstant això, la moció presentada per Sandra Gómez ha sigut aprovada, ja que consideren que este acord ja ha caducat.

No obstant això, des de l’Ajuntament s’ha proposat crear un nou conveni en el qual el València podrà mantenir els beneficis urbanístics que proporcionava l’ATE. Però esta situació ja és un avís important per a Peter Lim, perquè haurà de complir amb les exigències de l’Ajuntament en este nou acord si no vol perdre els beneficis.

Lay Hoon està en València

El passat nou de novembre, l’Ajuntament iniciava la caducitat de l’ATE i li donava al València un termini de noranta dies per a presentar un projecte creïble, viable i avalat. Ara mateix, Peter Lim té en la seua mà acabar l’estadi complint amb l’acordat amb les institucions valencianes. El màxim accionista ha enviat a Lay Hoon a València per a tractar de desbloquejar el tema del Nou Mestalla. De moment, no ha pogut salvar l’ATE i ara haurà de fer un estadi en condicions per a poder mantenir els beneficis urbanístics.