La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Ajuntament anunciarà hui que la documentació de Meriton és insuficient
,

L’Ajuntament anunciarà hui que la documentació de Meriton és insuficient

COMPARTIR

728-90

L’ATE i el Nou Mestalla són un maldecap per a l’Ajuntament, per a Meriton i per a tot el valencianisme. Un projecte que estava pensat per a tindre un dels millors estadis de tota Europa i que es disputaren finals de Champions s’ha convertit en un enfrontament entre polítics i propietaris, ja que Meriton Holdings no s’esforça en complir els terminis estipulats.

És insuficient

No obstant això, fa prop d’un mes presentaren una documentació de menys de 10 fulls on plantejaven noves idees, com acabar el poliesportiu de Benicalap en un any i començar les obres del Nou Mestalla més avant. Feia la impressió que era una bona notícia, però la veritat és que per a l’Ajuntament és insuficient.

“Meriton, game over”

Segons Héctor Gómez, la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de València va a donar hui una resposta sobre la documentació presentada per Meriton i l’ATE, i l’opció més ferma és “Meriton, game over”. Els polítics són els primers que s’han cansat de les poques alternatives que ofereixen des de Singapur, i la resposta és clara.

Enemics a tots els llocs

D’esta manera, Meriton ja s’ha guanyat enemics a tots els llocs. Ahir a Mestalla va quedar molt clar que el valencianisme vol fora a Anil Murthy i Peter Lim, i hui l’Ajuntament va a confirmar que la documentació presentada per a salvar l’ATE no és suficient. Dos colps molt durs per a Lim en dos dies. Les coses més xicotetes de vegades provoquen els maldecaps més grans.