La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Ahtletic Club de Bilbao pensa en Hugo Guillamon per a la seua defensa
,

L’Ahtletic Club de Bilbao pensa en Hugo Guillamon per a la seua defensa

COMPARTIR

El València travessa una situació econòmica prou complicada. El club de la Capital del Túria està pendent de vendre als futbolistes amb més valor de la plantilla per a poder confeccionar la plantilla i preparar la temporada. Ara mateix, Gattuso està preocupat, ja que sap que els fitxatges tardaran en arribar. 

L’Ahtletic vol a Hugo Guillamon

En este moment, un futbolista que podria eixir és Hugo Guillamon. Segons ha informat Deportes COPE Bilbao, l’Athletic Club està interessat en el futbolista del València. De fet, el club basc està a l’espera de tancar l’eixida d’Unai Núñez al Celta de Vigo. Una vegada passe açò, l’Athletic prepararà una oferta per Hugo Guillamon.

El València no està en una posició forta per a negociar pel futbolista que esta temporada ha jugat com a migcampista, perquè només el queda un any de contracte. Per la seua part, Guillamon sempre ha manifestat el seu desig de continuar en el València, però el club encara no ha pres una decisió definitiva.

La renovació de Guillamon

El futbolista de l’Eliana ha tingut la seua millor temporada en una nova posició per a ell i ha sigut un dels pilars fonamentals del València de Bordalás. De fet, en el mes de març. la seua renovació amb el València estava pràcticament tancada. No obstant això, ara mateix està parada. 

Pel que respecta a Guillamon, Gattuso i el seu cos tècnic avaluaran el rendiment del jove futbolista del València abans de prendre una decisió sobre el seu futur. Des del club volen conéixer l’opinió de l’italià sobre Guillamon per a poder assegurar-se que el jove jugador format en l’Acadèmia del València siga una bona aposta de futur.

Per totes estes raons, tot fa indicar que la renovació de Guillamon continuarà parada al llarg de l’estiu. Al final del mercat, el València prendrà una decisió i tornarà als contactes per a veure quina és la situació del jove jugador. Pel seu perfil, Guillamon és un jugador que pot agradar a Gattuso. El tècnic italià ha afirmat que la seua idea de joc es basa en tindre la possessió del baló. Per a aconseguir això, necessita futbolistes que tinguen qualitat amb la pilota i Guillamon compleix amb eixes característiques. 

No obstant això, esta situació pot complicar-se si l’Athletic Club prepara una oferta pel futbolista. El València hauria d’actuar ràpid si vol retindre a un futbolista amb un gran futur per davant i que amb Gattuso pot mostrar el seu millor futbol.