ACTUALITAT  

L’Agrupació de Penyes té nova seu

Per Pablo Marquez · 01 Octubre, 2020

Tot el món recorda que l’Agrupació de Penyes Valencianistes es va veure obligada a abandonar el local que tenia reservat a l’estadi de Mestalla a petició del València CF.

Tot va vindre a conseqüència de la tensió que va haver-hi entre l’Agrupació i el club, quan demanaven la dimissió del President del València, Anil Murthy.

Uns dies després, el València CF va comunicar a l’Agrupació de Penyes Valencianistes que necessitava el local per a un nou projecte que tenia amb una altra empresa.

Per este motiu, l’Agrupació va haver d’eixir del local que tant de temps havia tingut. Els últims dies es va veure al seu President, Fede Sagreras, retirar els objectes de gran valor valencianista que hi havia al local.

El club va oferir a l’Agrupació compartir el local amb l’Associació de Futbolistes del València CF, però van decidir rebutjar eixa proposició.

Després d’unes setmanes d’incertesa, l’Agrupació de Penyes Valencianistes ja té nou local. La seua ubicació està en el carrer de les Illes Canàries. L’Agrupació de Penyes espera poder viure grans moments en esta nova seu que ja està preparant-se per a estar a punt tan prompte com siga possible.