ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’Agrupació de Penyes respon al València

Per Pablo Marquez · 08 Septembre, 2020

El València va emetre un comunicat en el qual anunciava a l’Agrupació de Penyes Valencianistes que havia d’abandonar el seu local a l’Estadi de Mestalla per motius de necessitat per part del club.

L’Agrupació té quinze dies per abandonar el lloc i el club l’ha oferit compartir local amb l’Associació de futbolistes del València CF. Tot açò ha ocorregut després d’un comunicat de l’Agrupació de Penyes valencianistes, en el qual demanaven la dimissió del President del València, Anil Murthy.

El comunicat de l’Agrupació explica que estan sofrint un acte de discriminació per part del club. A més, afegeixen que esta decisió té l’objectiu de menysvalorar l’activitat del col·lectiu penyista.

Denuncien que esta decisió no pot prendre’s sense cap consulta anterior i que viola tots els drets que té l’Agrupació de Penyes Valencianistes. També defensen que una reubicació sempre s’ha de fer quan s’ofereixen millors condicions que en la situació anterior.

L’Agrupació tanca el comunicat informant que no accepten la reubicació i que en el termini establert, abandonaran el local.