La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’agent de Racic sobre l’interés de la Lazio: “Són rumors”
,

L’agent de Racic sobre l’interés de la Lazio: “Són rumors”

COMPARTIR

L’operació eixida al València està més parada del que s’esperava en un principi. El club che havia de vendre per valor de 55 milions d’euros abans del 30 de juny, però la realitat és que encara no ha ingressat diners per cap futbolista seu, i és per això que estan pendents de les possibles vendes per a poder incorporar alguns futbolistes.

Futbolistes que eixiran

En este context, hi ha dos futbolistes que tenen moltes paperetes d’eixir: Jasper Cillessen i Maxi Gómez. Els dos jugadors estan en el Top 3 de la plantilla que més gast li generen al València, i per tant, el club che els busca un destí. En el cas del davanter uruguaià ara mateix hi ha un equip implicat: el Brujas; mentres que el mercat de Jasper s’ha congelat.

Racic i la Lazio

No obstant això, ha eixit un nou futbolista pel qual el València també pot ingressar diners: Uros Racic. El migcampista che està relacionat amb la Lazio, que encara no ha realitzat una oferta formal, però que està interessat en ell. Sobre esta situació ha parlat l’agent d’Uros i s’ha expressat en estos termes per a LaLaziosiamonoi:

Són rumors. Racic té contracte amb el València i està molt content en l’equip i amb Gattuso. Tare, el director de la Lazio, sap el meu número i no hi ha res, i si hi ha interés, tots ho escoltarem. Però de moment són rumors.

Veurem com es desenvolupa el tema Racic, que pot ser un nou moviment per a rebre diners a la Capital del Túria. De moment, a esta pretemporada Uros no està entre els titulars de Gattuso.