ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’agent de Peter Federico va intermediar en l’operació de Cenk

Per Alejandro Fernandez · 10 Gener, 2024

El fitxatge de Cenk ha sigut molt criticat perquè l’afició no entén la despesa de 5 milions d’euros per un central sense grans prestacions, que li està llevant la plaça en el primer equip a millors defensors que ixen del filial, i perquè eixos 5 milions és podrien haver emprat en un jugador d’un altre perfil.

La seua arribada al València en propietat ha sigut qüestionada, i Héctor Gómez en Tribuna Deportiva, ha revelat que l’intermediari que va realitzar l’operació de Cenk amb el València, Javier Torralbo ‘Piru’, és amic de Miguel Ángel Corona.

Curiosament, ‘Piru’ també està darrere de la possible arribada al València del futbolista de la Fàbrica del Reial Madrid, Peter Federico, que no compta amb minuts en el Reial Madrid de Raúl. Mitjançant aquestes operacions, l’amic de Corona s’emportaria una comissió, així com el representant real dels futbolistes, segons la informació.

Ara mateix, Cenk ha rebut ofertes de la lliga turca i del Sassuolo, conjunt italià, però ell encara segueix sense tindre clara la seua eixida del València. Sap que si vol ser seleccionat per Vincenzo Montella, ha de comptar amb minuts per a arribar amb nivell a l’Eurocopa 2024, i en ell València ho té difícil.