ACTUALITAT  

L’agent d’Otorbi parla sobre el seu futur

Per Blanquinegres · 09 Gener, 2024

Tot el mon a València el coneix des de fa temps, però aquest diumenge David Otorbi va cridar a les portes de la història després de convertir-se en el jugador més jove en la història a debutar en competició oficial amb la camiseta del València CF en els seus quasi 105 anys d’història.

El futbolista ha fet història després de debutar amb 16 anys, 2 mesos i 19 dies i convertint-se en el jugador més jove de la història del València a debutar en un partit oficial. D’aquesta manera, li lleva el rècord a Diego Ribera que va debutar el 13 de febrer de 1994 amb 16 anys i 11 mesos.

Segons ha informat el Diari AS i ha pogut confirmar Blanquinegres per fonts pròximes al seu entorn, actualment es troba en l’agenda de clubs grans com l’Atlètic, Barcelona, Reial Madrid, City i Liverpool.

El seu agent, Nacho Gallart, li cuida de prop i com “un padrí”, com li va batejar a través de les xarxes socials. Otorbi va començar a jugar al futbol en l’Atlètic Cabanyal i Malva-rosa, equips que entrenava Gallart, clubs amb una funció social en la formació dels joves que va més enllà del futbol.

El València el va fitxar després d’una gran actuació en el COTIF, on va sorprendre a José Giménez, responsable de captació de l’acadèmia del València CF.

El consell de Baraja a Otorbi

“És un dia feliç per a ell, la seua família i els seus amics. Li bombardejaran, però ho ha de gaudir també. És un xiquet i tots pensem que té unes possibilitats de futur enorme. Que apague el mòbil també” van ser les paraules del tècnic del València CF.

Parla l’agent d’Otorbi

L’agent d’Otorbi, Nacho Gallart, ha parlat en Ràdio Marca València sobre el seu futur i el debut del jove valencianista.

Joventud:Amb sis anys era massa bo, era individualista, em va tocar tirar-li alguna vegada de les orelles. Vam anar a competir al Cotif. José Jiménez contacta amb mi i em fitxa dscouting. Ací fitxem a Otorbi”

Futur: “La situació del VCF és l’adequada perquè evolucione. Som fidels.Volem seguir en el VCF. Li han tractat molt bé. Hem rebut ofertes. L’Atlètic va ser el primer. Va presentar una bona. Barça i Madrid també”