ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’agent de Mosquera comunica al València les intencions del futbolista

Per Alejandro Fernandez · 20 Desembre, 2023

Cristhian Mosquera s’ha convertit en un dels jugadors intocables en l’alineació titular per a Rubén Baraja per les seues prestacions als terrenys de joc El central valencianista ha aprofitat les oportunitats que li ha brindat l’entrenador amb el primer equip i s’ha consagrat en la defensa che. 

Després de les últimes actuacions, Mosquera ha rebut l’interés de diferents equips per a fer-se amb els seus serveis, segons ha informat la Cadena Ser. El futbolista no està disposat a eixir en el mercat d’hivern i vol finalitzar la temporada vestint la camiseta del València, tal com han notificat l’entorn i l’agent de Mosquera al club.

Conforme a la informació, excepte que arribe una oferta que cap de les dos parts puguen rebutjar, coneguda la situació econòmica del club, Mosquera no eixiria en el mes vinent de gener i continuarà a les ordres de Baraja fins al mes de juny.

Mosquera renovarà automàticament una temporada més, fins a 2026, si en el seu últim any de contracte, 2025, juga un número determinat de partits. El València va voler incloure aquesta clàusula en el contracte del futbolista per a tindre’l ben lligat en cas d’una irrupció semblant a la que s’està donant. El defensa valencianista va renovar al gener de l’any passat fins al 30 de juny de 2025.

La parella de centrals Mosquera-Diakhaby és una dupla molt forta i potent per a Baraja, que ja va aconseguir tres punts en el dia d’ahir. Però en la pròxima jornada de lliga no tornarà a jugar aquesta tàndem, ja que Diakhaby ja s’ha acomiadat dels seus companys per a marxar-se a disputar la Copa Àfrica a Costa de Marfil.